Voorwaarden

 1. Inleiding

Toegang tot en gebruik van deze Website en de producten en diensten die beschikbaar zijn via deze Website (gezamenlijk de ‘Services’) zijn onderworpen aan de volgende voorwaarden, bepalingen en mededelingen (de ‘Servicevoorwaarden’). Door de Services te gebruiken, gaat u akkoord met alle Servicevoorwaarden, die door ons van tijd tot tijd kunnen worden bijgewerkt. U moet deze pagina regelmatig bezoeken om kennis te nemen van eventuele wijzigingen die we in de Servicevoorwaarden hebben aangebracht.

  1. Verboden

U mag deze website niet misbruiken. U zult niet: een misdrijf plegen of aanmoedigen; een virus, trojan, worm, logische bom of enig ander materiaal dat schadelijk, technologisch schadelijk, in strijd met vertrouwen of op enige manier aanstootgevend of obsceen is, overbrengen of verspreiden; elk aspect van de Service hacken; corrupte gegevens; ergernis veroorzaken bij andere gebruikers; inbreuk maken op de rechten van een ander.

  1. Verkoopvoorwaarden

Door een bestelling te plaatsen, biedt u aan om een ​​product te kopen onder de volgende voorwaarden. Alle bestellingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en bevestiging van de bestelprijs.

(1) Ons contract

Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de ontvangst van uw bestelling: deze e-mail is alleen een bevestiging en vormt geen acceptatie van uw bestelling. Alleen de goederen die worden vermeld in de bevestigingsmail die is verzonden op het moment van verzending, worden opgenomen in het gevormde contract.

(2) Prijzen en beschikbaarheid

Hoewel we proberen ervoor te zorgen dat alle details, beschrijvingen en prijzen op deze website correct zijn, kunnen er fouten optreden. Als we een fout ontdekken in de prijs van de goederen die u hebt besteld, zullen wij u zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte stellen en u de mogelijkheid bieden uw bestelling opnieuw te bevestigen tegen de juiste prijs of deze te annuleren.

(3) Betaling

Na ontvangst van uw bestelling verzenden wij deze onmiddellijk na bevestiging van betaling.

(4) Levering

We kunnen goederen naar de meeste landen verzenden. Sommige landen of regio’s kunnen niet leveren.

  1. Disclaimer van aansprakelijkheid

Het materiaal dat op deze website wordt weergegeven, wordt geleverd zonder enige garantie, voorwaarden of garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid ervan.

  1. Variatie

We hebben het recht om naar eigen goeddunken op elk moment en zonder kennisgeving de Services en / of een pagina van deze Website te wijzigen, verwijderen of variëren.

  1. Ongeldigheden

Als een deel van de Servicevoorwaarden niet-afdwingbaar is (inclusief een bepaling waarin we onze aansprakelijkheid jegens u uitsluiten), wordt de afdwingbaarheid van een ander deel van de Servicevoorwaarden niet beïnvloed door alle andere bepalingen die volledig van kracht blijven.

  1. Klachten

We hanteren een klachtenbehandelingsprocedure die we zullen gebruiken om te proberen geschillen op te lossen wanneer deze zich voor het eerst voordoen, laat het ons weten als u klachten of opmerkingen heeft.

  1. Afstandsverklaring

Als u deze voorwaarden schendt en we geen actie ondernemen, hebben we nog steeds het recht om onze rechten en rechtsmiddelen te gebruiken in elke andere situatie waarin u deze voorwaarden schendt.
 

  1. Volledige overeenkomst

De bovenstaande Servicevoorwaarden vormen de volledige overeenkomst tussen de partijen en vervangen alle voorgaande en gelijktijdige overeenkomsten tussen u en ons.

  1. Servicebeperkingen

We kunnen de diensten en voordelen beperken tot klanten waarop hij of zij recht heeft, of voorwaarden stellen waaronder deze beschikbaar worden gesteld. In de volgende omstandigheden kan actie worden ondernomen:

(1). Als redelijke gebruiksniveaus worden overschreden

(2). Als een klant zich bedreigend of beledigend gedraagt ​​tegenover onze medewerkers of agenten

(3). Als een klant ten onrechte heeft verklaard dat hij recht heeft op diensten waarop hij geen recht heeft.

  1. Retourzendingen

(1) Als u van gedachten verandert

U hebt het recht om uw bestelling te annuleren voordat de goederen zijn verzonden.

Voor een volledige terugbetaling mogen de goederen niet zijn gebruikt, moeten ze opnieuw verkocht kunnen worden en vergezeld gaan van accessoires, plus de originele doos en verpakking.

(2) Als de goederen defect zijn

U hebt het recht om goederen van onbevredigende kwaliteit, ongeschikt voor het doel of niet zoals beschreven te weigeren en een volledige terugbetaling te ontvangen. Dit recht is beperkt tot 15 dagen vanaf de datum waarop u de goederen heeft ontvangen.