LEVERING, RETOUREN & ANNULERINGEN


De bezorging kan op elk adres zijn zolang het adres waarop uw betaalkaart is geregistreerd ook aanwezig is op uw bestelling. Alle leveringen moeten worden ondertekend voor (met uitzondering van artikelen die per post worden verzonden en die klein genoeg zijn om door uw brievenbus te worden gevoerd). Zorg ervoor dat u het ontvangstbewijs bij uw goederen houdt.

Hoewel alle redelijke inspanningen worden gedaan om aan een leveringsdatum te voldoen, is accu-pro.nl niet aansprakelijk voor verliezen, kosten, schade of kosten die worden gemaakt door de klant of enige andere persoon of bedrijf die direct of indirect het gevolg is van een storing om elke geschatte leverdatum te halen.

Standaard levering

Alle bestellingen geplaatst bij Standaardlevering zullen binnen 5 – 20 werkdagen aankomen. We bezorgen of verzenden niet in het weekend of op feestdagen. Alle bestellingen geplaatst na 14 uur op vrijdag en in het weekend worden maandag verzonden (behalve feestdagen).

accu-pro.nl selecteert de meest geschikte koerier voor uw goederen. Dit betekent dat uw levering in meer dan één batch kan aankomen om ervoor te zorgen dat uw bestelling op de best mogelijke manier wordt getransporteerd.

Overmacht
accu-pro.nl is niet aansprakelijk jegens u voor het niet leveren van goederen die u hebt besteld of voor enige vertraging in het doen van dit of voor enige schade of defect aan geleverde goederen die is veroorzaakt door een gebeurtenis of omstandigheid buiten haar redelijke controle.

Komt terug
Als u een product moet retourneren dat u bij accu-pro.nl hebt gekocht, heeft u 30 werkdagen om dat te doen. De geretourneerde goederen moeten in een verkoopbare staat zijn en alle goederen of accessoires die bij het geretourneerde product horen, moeten ook bij ons terugkomen.

De goederen moeten ook worden geretourneerd met hun originele doos, verpakking en accessoires.

Als de retourzending te wijten is aan ontbrekende of defecte onderdelen, bieden we een volledige terugbetaling of vervanging aan, op voorwaarde dat dit binnen 10 werkdagen bekend is.

Elke terugbetaling, die te wijten is aan een fout of ander gebrek, omvat een terugbetaling van de toepasselijke verzendkosten.

Als u uw product wilt retourneren, neemt u contact op met ons verkoopteam:

service@accu-pro.nl

Dit retourbeleid heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Annulering van bestellingen
U kunt uw bestelling annuleren vóór verzending, zonder kosten te maken en volledige creditering van uw account als er al geld is betaald. Neem contact met ons op via service@accu-pro.nl